Οι Εξειδικεύσεις Μας

Κατανοούμε τις καθημερινές προκλήσεις των επιχειρήσεων και επιδιώκουμε την ανάπτυξή τους.

Λογιστικές Υπηρεσίες
Φορολογικές Υπηρεσίες
Διαχείριση Μισθοδοσίας
Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες
Μελέτες Βιωσιμότητας
Κοστολόγηση

Σας προσφέρουμε 30 χρόνια εμπειρίας

Η λογιστική εταιρεία ACC TAXIS ιδρύθηκε από την Αθανασίου Αθ. Γαρυφαλλιά, λογίστρια με έδρα την περιοχή του Κορυδαλλού στην Αττική.

Η ίδια διαθέτει 30 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών έχοντας την επίβλεψη μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

xrimatooikonomikes ypiresies

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον οι νέες προκλήσεις σε οικονομικό, τεχνολογικό και θεσμικό επίπεδο παγκοσμίως, αναδεικνύουν την ανάγκη των επιχειρήσεων για στρατηγικές συνεργασίες και αποδοτικές αποφάσεις. Οι σύγχρονες επιχειρήσεις οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις νέες προκλήσεις που επηρεάζουν τόσο τις εσωτερικές τους δομές και λειτουργίες, όσο και την αποτελεσματικότητά τους.

Στην ACC TAXIS στηρίζουμε με συνέπεια τις επιχειρήσεις στην επίτευξη των στόχων τους καθώς οι υπηρσίες μας απαντούν σε ανάγκες των επιχειρήσεων που έχουν να κάνουν με την εποπτεία λογιστηρίων, τη φορολογία, τη κοστολόγηση βιωμηχανικών επιχειρήσεων, τη βιωσιμότητα, τον φορολογικό σχεδιασμό και τη διαχείριση της μισθοδοσίας τους.

Επιπλέον, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες σε ιδιώτες της Ελλάδας και κατοίκους του εξωτερικού.