Η εταιρεία

Στην ACCTAXIS προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε λογιστικές υπηρεσίες που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Το λογιστικό γραφείο ACCTAXIS βρίσκεται στον Κορυδαλλό Αττικής, όμως χάρη στη χρήση σύγχρονων και ασφαλών τεχνολογικών συστημάτων εξυπηρετούμε εταιρείες και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα.

Στο σημερινό γρήγορο, πολύπλοκο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, κατανούμε ότι οι επιχειρήσεις, καθώς και οι ιδιώτες, χρειάζονται έναν έμπιστο λογιστή που κατανοεί τις ανάγκες τους και ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα και με συνέπεια στα αιτήματά τους. Στην ACCTAXIS είμαστε πραγματικά παθιασμένοι με τη λογιστική, για αυτό και παραμένουμε ενημερωμένοι ως προς τις αλλαγές της φορολογικής νομοθεσίας, τις οποίες σε κάθε ευκαιρία αξιοποιούμε προς όφελος των πελατών μας.

logistiko grafeio acc taxis korydallos

Λίτσα Αθανασίου ιδρύτρια της ACCTAXIS

Η ιδρύτρια του λογιστικού γραφείου Λίτσα Αθανασίου μετά από 30 χρόνια εμπειρίας σε λογιστήρια μεγάλων επιχειρήσεων, ίδρυσε την ACC TAXIS, με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές, φορολογικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στον ρυθμό ανάπτυξης των επιχειρήσεων. H ίδια έχει εργαστεί σε μεγάλες βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, όπως η Αχιλλευς ΙΩΠΑ Α.Ε., η Castol Hellas A.E. και η Louis Vuitton Ελλάς Α.Ε.

Στη διάρκεια των 30 χρόνων προϋπηρεσίας ως λογίστρια, ανέπτυξε custom αυτοματοποιημένα εργαλεία ολοκληρωμένης οικονομικής απεικόνισης επιχειρήσεων καθώς και προβλέψεων, υποστηρίζοντας τις διοικήσεις των εταιρειών που είχε εργαστεί στη λήψη ορθών αποφάσεων.

Λογιστικές Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις

Η οργάνωση του Λογιστηρίου πιστεύουμε ότι είναι το Α και το Ω κάθε επιχείρησης που στοχεύει στην ανάπτυξη. Με την οργάνωση, την επίβλεψη και τον έλεγχο του λογιστηρίου συμβάλουμε αποφασιστικά στην άμεση πληροφόρηση και την ανάλυση των οικονομικών δεδομένων της επιχείρησή σας, καθώς και στην έγκαιρη εφαρμογή της νομοθεσίας.

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Μελετώντας διεξοδικά τις ανάγκες κάθε ιδιώτη σε λογιστική υποστήριξη, παρέχουμε αξιόπιστες λογιστικές υπηρεσίες δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις με γνώμονα τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη με γνήσιο ενδιαφέρον, ακόμα κι αν πρόκειται για την έκδοση ενός απλού εγγράφου μέσω TAXIS.

Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Ένα από τα ισχυρότερα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα είναι η έγκαιρη και έγκυρη φορολογική πληροφόρηση, απέναντι στις αλλαγές του νομοθετικού πλαισίου που αφορά τη φορολογία επιχειρήσεων. Οι πελάτες μας στην παροχή φορολογικών υπηρεσιών έχουν άμεση ενημέρωση των αλλαγών αυτών με σκοπό την τάχιστη εναρμόνισή τους με το φορολογικό καθεστώς.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Θεωρούμε ότι είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μας, να παρέχουμε συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οι οποίες υπηρεσίες αφορούν στην σταθεροποίησή τους και την ανάπτυξη. Μαζί με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εξασφαλίζουμε μείωση του λειτουργικού κόστους επιχειρήσεων και αύξηση της κερδοφορίας.

Εγγυόμαστε τη συνεπή φορολογική συμμόρφωση επιχειρήσεων και ιδιωτών

Οι συνεχείς αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία και οι ολοένα αυξανόμενοι φορολογικοί έλεγχοι δηλώνουν ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ οι φορολογικές σας υποθέσεις να είναι σε τάξη μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια. Ο φόρος είναι πιθανό να αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη οικονομική δαπάνη στη ζωή σας, ωστόσο στην ACCTAXIS εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι φορολογικές μας υποθέσεις είναι σε τάξη και ότι δεν θα πληρώνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν.

Εάν θέλετε συνεπή λογιστική υποστήριξη που εκπληρώνει τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, αλλά και αξιοποιεί τις ευκαιρίες της νομοθεσίας προς όφελος σας τότε είστε στο σωστό μέρος. Το λογιστικό γραφείο ACCTAXIS στον Κορυδαλλό αναλαμβάνει κάθε λογιστικό ζήτημα επιχειρήσεων και ιδιώτων με ακεραιότητα και συνεργατικό πνεύμα.

Οι έμπειροι λογιστές μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν από την απλή έκδοση πιστοποιητικών και τις ρυθμίσεις οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, μέχρι την τήρηση βιβλίων για επαγγελματίες και την επίβλεψη λογιστηρίου επιχειρήσεων. Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες σας ώστε να δημιουργήσουμε μια στενή και συνεπή σχέση συνεργασίας, όπου μπορούμε να προσθέσουμε διαρκή αξία.

Το λογιστικό γραφείο ACCTAXIS σας προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα

Στην ACCTAXIS πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται πέρα ​​από τα όρια αξίζουν έναν συνεργάτη, που μπορεί να κάνει το ίδιο. Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα επιχειρηματικά και τα προσωπικά σας οικονομικά είναι σύμφωνα με όσα ορίζονται από τη φορολογική νομοθεσία.

Το λογιστικό γραφείο ACCTAXIS στον Κορυδαλλό υποστηρίζει αποτελεσματικά την εξηπηρέτηση τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και των γειτονικών περιοχών όπως Πειραιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, αλλά και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Με εξειδίκευση, εμπειρία, διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμενοι για όλες τις εξελίξεις σε λογιστικό και φορολογικό επίπεδο, ώστε να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε όλα τα φοροτεχνικά θέματα.

Στην ACCTAXIS είστε σίγουροι ότι τα λογιστικά σας βρίσκονται σε καλά χέρια!

Λογιστικό γραφείο Κορυδαλλος, Πειραιάς, Αιγάλεω

Ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιμετώπιση

Το λογιστικό γραφείο ACCTAXIS με το επαγγελματικό υπόβαθρο που διαθέτει, μπορεί να σας εγγυηθεί την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαχείριση επιχειρήσεων και ιδιωτών. Για να μην πληρώνετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν είναι σημαντικό να έχετε έναν εξειδικευμένο και έμπιστο φορολογικό σύμβουλο για τη διαχείριση των προσωπικών σας φορολογικών υποθέσεων. Η συνεργασία σας με την ACCTAXIS συμβάλλει καθοριστικά στη διασφάλιση της πλήρους συμμόρφωσης με τις ολοένα και πιο περίπλοκες φορολογικές υποχρεώσεις και μαζί μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό για το δικό σας οικονομικό μέλλον, της οικογένειάς σας ή και της επιχείρησής σας.

Λογιστικές υπηρεσιες ιδιωτών

Λογιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες

Προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Η ομάδα μας επισημαίνει έγκαιρα φορολογικά ζητήματα και ευκαιρίες που προκύπτουν.

 • Μεταβίβαση περιουσίας
 • Συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων
 • Εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα
 • Επιδόματα
 • Διεκπεραίωση συντάξεων
 • Ρυθμίσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία
 • Έκδοση πιστοποιητικών μέσω gov

Λογιστικές υπηρεσίες για επαγγελματίες

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βιώνουν φορολογικά τεράστιες αλλαγές και μεταβάσεις. Εμείς στην ACCTAXIS φροντίζουμε να κάνουμε τις μεταβάσεις τους πιο εύκολες, αναλαμβάνοντας τη πλήρη τήρηση των λογιστικών τους υποχρεώσεων.

 • Τήρηση βιβλίων επιχείρησης
 • Έκδοση Φ.Π.Α.
 • Ρυθμίσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία
 • Φορολογικές δηλώσεις
 • Φορολογική υποστήριξη
logisikes ypiresies epaggelmation
Λογιστικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Λογιστικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Βρίσκεστε στην αρχή μίας επιχείρησης ή σκέφτεστε την περαιτέρω ανάπτυξής της; Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε οι έμπειροι λογιστές και φορολογικοί σύμβουλοι της ACCTAXIS είναι εδώ για να σας υποστηρίξουν δυναμικά.

 • Όργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίου
 • Φορολογικός σχεδιασμός
 • Φορολογική υποστήριξη
 • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
 • Διαχείριση μισθοδοσίας

Λογιστικό γραφείο ACCTAXIS – Ο χώρος που εργαζόμαστε για εσάς καθημερινά

Θέλουμε να σας προσφέρουμε άνεση και ασφάλεια από την πρώτη συνάντηση που έχουμε μαζί σας. Για το λόγο αυτό και φροντίσαμε ο χώρος μας να υπηρετεί τις αξίες που επιθυμούμε να απολαμβάνετε καθώς συνεργάζεστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη στάση του μετρό στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό και η διάθεσή μας είναι πάντα φιλόξενη. Είμαστε επικεντρωμένοι στο να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις σε οποιοδήποτε λογιστικό ή φορολογικό ζήτημα αντιμετωπίζετε.